Våre kunder

Vår ambisjon er å bygge solide kunder - som tjener penger og står trygt - en partner som vokser i takt med kundene. En som effektiviserer bort, men kun for å være tettere på. Slik skal vi skape resultater og et regnskapsbyrå tilpasset fremtiden!

Hva sier kundene våre?

Veldig fornøyd med Lykketall! Spørsmål besvares kjapt, jobber effektivt og har god kompetanse på regnskapsfaget. Daglig leder er et «arbeidsjønn», og har ansatte som trives på jobb. Fornuftig priset. Godt fornøyd med Tripletex, et system som lar seg integrere mot det man trenger.

Som de sier i Unaiten; 10/10 would recommend :)

Tommy B. Rønningsveen

Detailshop

Lindbak IT har sammen med Lykketall vokst fra 4 ansatte og 10 millioner i omsetning, til 20 ansatte og 40 millioner på 3 år. På reisen har vi automatisere alle repeterende oppgavene slik at vi kan benytte kompetansen for å bistå oss med oppkjøp og implementering. Lykketall rapporterer til konsernets økonomiavdeling, og etter utstrakt bruk av APIet til Tripletex har vi klart å skape smidige prosesser med automatisk fakturering.

 

Vi i Lindbak IT er svært fornøyd med Lykketall sin tilnærming til regnskap og bistand på økonomi. Alt for mange henger igjen i «bilags registrering». Lykketall bistår selvsagt også med det, men det vi får størst nytte av er gjennom deres forretningsutvikling og økonomiinnsikt.

Mats Thorvaldsen

Lindbak IT

Desidert det beste regnskapskontoret fra A-Å! Kunnskapsrike, tilgjengelig, og høy kvalitet på det de gjør. Overgang fra tidligere regnskapsfører til Lykketall har vært en uproblematisk prosess. Jeg er ikke i tvil om at de kan håndtere alle type kunder, og henvendelser. Anbefales på det sterkeste!

Kaja

Nordic Energy Fuel

Tripletex er en intuitiv og lettvinn regnskapsprogramvare, som gjør det enkelt for oss å både gjennomføre regnskapsføringen og holde kontroll. Overraskende mye går automatisk. Lykketall imponerer og de er overraskende opptatt av å forenkle og automatisere.

Vegar Strand

Oplandske

Raskt å betjene og tilgjengelig på telefon hele tida. Gir meg en god oversikt over økonomien og løpende salg til enhver tid.

Torill Sogn

Snertingdal Ysteri