Om oss

I Lykketall tilbyr vi tverrfaglige team som forstår endringer, som evner å sette seg inn i kundens hverdag, og bidrar til å løse utfordringene. Noe som ikke møtes med flere timer og økte priser, men gjennom nye produkter og tjenester som gir merverdi.

Lykketall er et autorisert regnskapsførerselskap tilknyttet teknologi- og kompetansefellesskapet NT6 på Gjøvik, og med kontor på Dokka og i Oslo. Vi har ingen geografisk begrensing i forhold til kunder, da vi benytter digitale og skybaserte verktøy for samhandling.

 

Vi har vår autorisasjon fra Finanstilsynet, er medlem av Regnskap Norge og er underlagt strenge bransjekrav og kontroll, som skal sikre trygghet og kvalitet for våre kunder.

 

Hvem vi er, og hva vi driver med:
• Hovedfokus på verdiskapning! Fjerner unødvendige rutineoppgaver for å kunne være mer tilstede for kunden.

• Skreddersøm for kundene gjennom tilpassede rapporter og dashbord. Være seg kostnader til markedsføring sett opp mot inntekt, bruttofortjeneste av ulike varegrupper, nysalg, endring og beholdning av gavekort osv. Kun fantasien begrenser!

• Gir deg full tilgang til egne tall som løpende oppdateres. Bedre oversikt for deg.

• Nettbutikker og salgssteder med kasse får daglig oppdatert salg i regnskapet, og vi er gode på Klarna, Vipps og Stripe.

• Betjener kunder over hele landet.

 

 

 

 

Kontakt oss