Tripletex

 

Vi benytter Tripletex som vår foretrukne regnskapssystem.

Dette passer for alt fra små holdinger til større bedrifter med mange ansatte, prosjekter, avdelinger og mer komplekse utfordringer. 

 

Lykketall AS har benyttet Bilagsfabrikken med AI-teknologi fra dette kom og benytter progressiv automasjon. Det vil si at etter at Bilagsfabrikken, AI og automasjon har fått noe tid på seg til å lære logikken i bilagsføringen så slår vi på progressiv automasjon slik at systemet fører bilaget av seg selv. Da bilaget er ført går det videre til attestering hos kunde. Vi kontrollerer løpende i en egen kontrollfunksjon i Bilagsfabrikken. 

 

Resultatet av dette blir bokstaveligtalt løpende føring, mer konsekvent kontobruk og større kontroll. 

 

Lykketall AS var kundecase i Tripletex sin partnersamling i juni 2021. I caset som ble presentert gikk vi fra 0% til 47% automatisk føring av bilag via progressiv automasjon på 1 uke.

 

Vi jobber i tillegg til de fleste bransjer også med Tripletex i bygg og anlegg samt i elektrobransjen. I elektro tester vi per i dag ut løsninger og integrasjoner mellom Tripletex og Handyman.

Begge disse bransjene drar stor nytte av funksjonen med viderefakturering med eller uten videresending av originalfaktura, påslag og rabatt direkte fra mottaket. Dette gjør at man aldri vil gå glipp av en viderefakturering og at man slipper jobben som ofte må gjøres med skanning/mellomlagring av bilag før sluttkunde skal faktureres.

 

Ta kontakt dersom du ønsker å høre mer om noen av punktene over eller ønkser en demo av funksjonene.

 

Du finner oss i Tripletex-kartet her: https://www.tripletex.no/finn-regnskapsforer/

Kontakt oss